Viktigere enn noen sinne: Vi skal redde verden!

Den nye Play-serien fra Estate Media har fokus på sosialt entreprenørskap og innovasjon. Følg med!

I fjor startet Estate Media en filmserie som fikk navnet «Vi skal redde verden». Den handlet hovedsakelig om det grønne skiftet, og hvordan eiendomsbransjen og deres leverandører og leietakere har jobbet sammen med smarte løsninger for å bidra til å bygge grønne bærekraftsløsninger.

Denne serien var så vellykket at redaksjonen ønsket å fortsette og lage flere filmer, denne gangen med fokus på sosialt entreprenørskap og bærekraft. YTE har hele veien hatt et sterkt engasjement for å dele kunnskap om temaet, og har derfor bidratt med tips og råd om aktører til denne serien.

I den første episoden forteller lederen av YTE, Øystein Aurlien, om bakgrunnen for YTE og hva målsettingen og ambisjonen med satsingen har vært.

Her er Øystein Aurlien (til venstre) i samtale med programlederne, Nicolai Riise og Silje Rønne.

Intervjuet ble gjort helt i begynnelsen av mars, i forkant av hvordan koronasituasjonen nå har påvirket både eiendomsbransjen og mange sosiale entreprenører. I ukene fremover kommer det ytterligere ni filmer. Sist uke kom filmen om Kafe Frodig på Grønland, som dessverre nå holder stengt på grunn av koronasituasjonen.