Vi må lage is! Kan du hjelpe oss med midlertidige lokaler?

«Vi må ha is i magen når vi snakker om integrering!», sier Sandwich Brothers.

Sandwich Brothers har spennende planer for en iskremfabrikk, men trenger nå midlertidige lokaler litt raskt for å kunne komme i gang med årets sesong.

Sandwich Brothers og søsterkonseptet Sorbet Sisters er sosiale entreprenører der unge flyktninger produserer og selger økologisk is, som første smak av norsk arbeidsliv. Som de selv sier; «vi må ha is i magen når vi snakker om integrering».

De jobber for å få på plass egne produksjonslokaler på sikt, og er allerede i dialog med en aktør i YTE-nettverket. På grunn av koronasituasjonen tar dette litt lenger tid, dessverre. Samtidig, på grunn av renovasjon i eksisterende lokaler må iskremproduksjonen gjøre et annet sted enn hva som har vært planlagt nå i sommer.

Derfor trenger de et sted å produsere is fra nå og fremover en liten periode.

Om du vet om et storkjøkken, en kantine, et restaurantkjøkken eller lignende som er ledig og hvor driften er midlertidig stengt på grunn av Covid-19, ta gjerne kontakt med Christoffer på 93 43 21 38, eller på chris@sandwichbrothers.no.

Her kan du forøvrig lese mer, om da HKH Kronprins Haakon besøkte Sandwich Brothers i høst.