Frokostmøte torsdag 9. januar

Rett på nyåret inviterer vi til frokostmøte for å kunne gi sosiale entreprenører, eiendomsutviklere og andre med interesse for sosial innovasjon et innblikk i hva YTE handler om. Siden YTE handler om et samspill og samarbeid ønsker vi også en diskusjon rundt mulige prosjekter og løsninger for å få flere i jobb.

En av initiativtakerne, Tor Rønhovde, vil kort innlede om hvorfor 4Service har sørget for oppstartsfinansiering av prosjektet. Øystein Aurlien vil så fortelle litt mer om tallene, strategien og målene. Vi har deretter invitert Ragnhild Slettner, fra Mestringsguiden, til å komme og presentere det mest populære konseptet på Vippa, Aleppo Bahebek, og ambisjonen om å åpne flere restauranter. Til slutt ønsker vi å få til en liten workshop og diskusjon om hva vi sammen kan gjøre for å starte jobben for å gi flere på utsiden en jobb på innsiden.

Møtet finner sted på Restaurant EDDA (Henny Mürers gang 1, i Bjørvika), og vi serverer frokost fra 08:30. Vi satser på å være ferdig senest til 11:00. Påmelding skjer her, og vi ber om at det skjer senest innen 4. januar.

Frokostmøtet er for sosiale entreprenører, eiendomsutviklere, medlemmer av Oslo Metropolitan Area, og representanter for næringslivet med interesse og engasjement for sosial innovasjon og kampen for å bygge innenforskap i Norge.