Chris Klemmetvold vil få flere til å yte

«En av tingene som gjør meg forbanna er at folk som har lyst til å jobbe blir plassert i tiltak

I oppbyggingen av YTE trenger vi ressurser, og det er svært gledelig å fortelle at vi nå har fått Chris Klemmetvold med på laget. Chris har de siste årene ledet Medarbeiderne. Han ble rangert som en av Norges topp 10 ledertalenter i 2018. Nå ønsker han å bidra med sin erfaring og kompetanse slik at flere bedrifter kan jobbe smartere med arbeidsinkludering. Fordi det lønner seg.

Fortell først: Hvorfor sluttet du i Medarbeiderne?

Først av alt vil jeg si at jobben med å være daglig leder i Medarbeiderne er den beste jobben jeg har hatt. Det var superinspirerende å jobbe med så mange flinke og positive folk. Årsaken til at jeg slutta var at jeg så at vi trengte å få nye krefter inn. Etter en stund i samme jobb kan en kjøre seg fast i samme spor og slutte å utvikle seg. Jeg er stolt av det vi har fått til sammen men innså at jeg ønska forandring for min egen del i god nok tid til å skaffe en enda bedre leder før jeg slutta.

Og nå har du startet for deg selv, og som en ressurs i YTE. Hva har du mest lyst til å utrette?

Jeg har lyst til å bidra til at flest mulig av de som står utafor arbeidslivet kommer inn og får ordentlig jobb. Jeg ser mange som jobber hardt for å vise at de kan jobbe, men aldri får en sjanse.

Mange ser på eiendomsbransjen som en konservativ bransje. Hva er din erfaring?

Jeg tror mange tenker på eiendomsbransjen som økonomer, som bare tenker på kvadratmeterpriser, prosentregning og kalkyler. Allikevel ser vi at det utvikles områder og byrom hvor det tenkes nytt. Jeg tror svaret blir noe sånt som at her er det et stort potensial.

Du har jo bygget innenforskap i mange år, med kommersiell suksess. Hvordan kan vi få til mer av dette?

Vi må bruke leverandører som ansetter utradisjonelt. Vi må sørge for å tenke over hvordan det vi gjør kan bidra til inkluderende arbeidsplasser i alle ledd. Samfunnsutfordringer handler som regel om mennesker – og alle mennesker er potensielle ressurser hvis vi bare velger å se på dem som det.

Vårt fokus er mye det å løfte frem mennesker i byutviklingen, skape flere jobber og gode møteplasser. Er næringslivet klar for oss?

Ja! Jeg ser at det er stor bevegelse. Sosialt entreprenørskap brer om seg. I starten var det mange som bare snakka om det og forska på det, men nå har det begynt å skje ting. Overalt dukker det opp initiativer som kombinerer løsninger på samfunnsproblemer med bærekraftige modeller. Om det er Monsterbedriften som river, Medarbeiderne som kjører avfall eller Mestringsguiden som lager mat trenger de drahjelp fra store kjøpere – som er villige til å ta sjansen på dem og pushe dem på hvor store leveranser de kan gjøre.

Takk, Chris. Er det noe du tenker burde vært sagt, helt til slutt?

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med eiendomsbransjen og være kreativ på hvordan vi kan skape vinn-vinn-samarbeid mellom de som er mest ressurssterke og de som står utafor.